Informatie

Bestuur

Edwin Visser (Voorzitter)

Nanette Tabois (Penningmeester)

Jodrik Krelekamp (Secretaris)

In de overtuiging dat gezamenlijke inspanningen een krachtige impact kunnen hebben op het gebied van duurzaamheid, is het van groot belang dat we als gemeenschap de handen ineenslaan. Samen staan we sterker om op slimme wijze zaken te regelen, van elkaars ervaringen te leren, en te voorkomen dat ons dorp ongewenste ontwikkelingen worden opgedrongen. Zelf kunnen we allemaal bijdragen door te doen wat binnen onze mogelijkheden ligt!

Anita Hartog

Als bestuurslid van de Coöperatie Angerlo Duurzaamheid (CAD) ben ik een fervent pleitbezorger van duurzaamheid in al zijn facetten. Mijn betrokkenheid strekt zich uit van het bevorderen van energie-efficiëntie tot het aanpakken van voedselverspilling en het stimuleren van een langer gebruik van apparatuur en kleding. Binnen de CAD draag ik bij door het schrijven van artikelen voor de nieuwsbrief, waarin ik praktische tips deel om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Mijn doel is om lezers te inspireren bewuste keuzes te maken in hun dagelijks leven. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en streven naar een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Jebbo Haverkamp

Als bestuurslid van Coöperatie Angerlo Duurzaamheid (CAD) draag ik actief bij aan het verwezenlijken van de VN-doelen voor duurzame ontwikkeling. Onze focus ligt op het bevorderen van betaalbare en duurzame energie in Angerlo. Samen streven we naar oplossingen die de lokale gemeenschap ten goede komen.

Theo Heemskerk

U kunt altijd contact opnemen met één van onze bestuursleden in het dorp of via secretariaat@angerloduurzaam.nl

Documenten